Maďarská drůbež se vyznačuje vynikající kvalitou, která pochází z úrodné půdy Velké uherské nížiny východně od Dunaje a z dlouhé tradice chovu drůbeže, jež sahá až do středověku. Od hus a kachen po krůty a kuřata. Každý kousek maďarské drůbeže nese v sobě dědictví pečlivé péče a tradičního know-how. Zde se spojuje prvotřídní chov s působivým genetickým dědictvím, což vytváří nezaměnitelnou chuť a kvalitu. Maďarská drůbež získává svůj charakter z krajiny, kde je vychovávána, a z lidí, kteří se o ni starají s láskou a obdivem k tradicím. Na drůbežích farmách i klidných osamělých dvorcích se chovají husy a kachny i na vynikající a celosvětově oslavovanou delikatesu bílá játra Foie Gras.
Díky inovativním postupům a moderním zařízením maďarští výrobci dokáží zachovat čerstvost, čímž vznikají produkty, které osloví svou vynikající chutí, konzistencí a dlouhou trvanlivostí. Spojuje se zde mistrovství tradičních metod s přesností a efektivitou moderní technologie.
🇭🇺 Děkujeme maďarskému velvyslanci za milá slova o naší obchodní spolupráci s potravinářskými závody v Maďarsku. Přečtěte si referenci přímo od pana velvyslance.
Naše vize
Maďarská drůbeží produkce je symbolem spojení minulosti a budoucnosti, kde tradice ustupuje modernímu pokroku, aniž by ale přišla o svou jedinečnou kvalitu a regionální charakter.
Co z Maďarska vozíme?
Husy a kachny
- Husí a kachní kalibrovaná stehna
- Husí a kachní kalibrovaná prsa MAGRET
- Husí a kachní játra tmavá
- Husí a kachní játra bílá FOIE GRAS
- Husí masitá křídla - ramena
Krůty
- Krůtí prsa
- Krůtí stehenní filety
- Krůtí prsní medailonky
- Krůtí rolky
Kuřata
- Kuřecí prsa
- Kuřecí kalibrovaná stehna
- Kuřecí stehenní filety
- Kuřecí čtvrtky zadní
- Kuřecí játra